La Harpo (I) Una llarga pre-producció… i alguna cosa més.

La creació d’un curtmetratge comporta molta feina. Sovint més de la que es pot percebre a simple vista quan hom fa d’espectador.

Amb el curt “La Harpo”, provablement passarà exactament això. Hi haurà una sensació de normalitat en tot moment que farà inapreciable totes les dificultats amb què ens trobem a l’hora d’ubicar les escenes del curt.

Estem parlant de més de 30 localitzacions, i això vol dir moltes hores de carretera i viatges descobrint gran quantitat de paratges, confiant que, aquest cop sí, els haurem trobat tots.

Haig de reconèixer que no sempre ha estat així. De fet hi ha una localització que fins hi tot ara encara s’està resistint. Tenim alternatives i un pla B per si no trobessim exactament el que estic buscant. El que està clar és que insistiré fins aconseguir-ho.

El millor de tot és que aquesta feinada ens permet adonar-nos d’un fet meravellós; ens trobem enmarcats en uns paratges naturals fantàstics! Tot el montnegre té racons preciosos que val la pena disfrutar i cuidar.

Portem desde Març de 2011 perdent-nos per camins de muntanya construïnt el que serà la llar d’una noia molt peculiar en la seva senzillesa. Un dels personatges més entranyables que he imaginat mai. Màgic.

De moment seguim treballant en la pre-producció. Per poder enresgistrar aquest curt amb el pressupost que tenim, hem de du a terme llargues negociacions i buscar alternatives a la despesa més mínima.
En breu començarem les classes particulars en l’idioma del curt. Si tot va bé podrem iniciar els assajos per febrer.
Davant la impossibilitat d’haver filmat per octubre (dates en què s’ubica el curtmetratge) em veig obligat a plantejar-me la modificació de varies escenes on es feia evident l’estació de l’any. Una altra de les dificultats de les que l’espectador ni s’adonarà. Visca la màgia del cine! 😉

És fonamental que l’entorn es fusioni amb la història i el que en ella s’explica. Podria tractar-se perfectament d’una oda a La Vida…

Si voleu veure més imatges d’algunes de les localitzacions, les trobareu aqui. Mica en mica anirem pujant les fotografies que corresponen a aquesta tardor-hivern.

Aprofito per agraïr a en Xavi, en Joan, en Quico, en Ra, en Pere i a tots vosaltres l’ajuda i el suport que oferiu desinteressadament per tirar endavant aquest projecte! Moltes gràcies! i gràcies també per les vostres fotografies.

Seguirem informant. 😉

Jordi Matas

Anuncis

, , , , , ,

  1. Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: