Entre Sta. Susanna i Maçanet-Massanes

Estació de Maçanet

Com sabreu, actualment estem produïnt i co-produïnt (entre altres projectes) dos curtmetratges i un documental. Un d’aquests curtmetratges és precisament el que darrerament ens ha empès a passejar-nos per diverses estacions de la zona del Maresme i la Selva.

De moment tot apunta a què serà una d’aquestes estacions: Maçanet-Massanes o Sta. Susanna.
 S’ha de reconèixer que la primera ha perdut gran part de l’encant que ens atreia. La reforma que hi han fet en un desig per modernitzar-la l’ha destroçat. No estem del tot segurr si l’han modernitzat, sobretot tenint en compte que ja no hi ha ni cafeteria per esmorzar, però té un aire indefinit que ni tan sols aconsegueix semblar post-apocalíptic.

Tot i així, quan en Jordi va veure les proves de càmera que vam fer, va reconsiderar aquesta primera visió tan pesimista respecte a l’estació, i és una candidata interessant. L’altra estació a tenir en compte és Sta. Susanna. Ens va agradar en la major part dels enquadraments que vam provar. També per la homogeneitat en la il·luminació natural amb què filmariem i el recorregut del sol. Afortunadament en Jordi que és coneix la zona, ja que quan hi varem anar feia un fred que pelava i el sol no es veia per enlloc!.
La setmana vinent recorrerem les estacions de la selva, i prendrem una decisió definitiva sobre la localització més adequada per aquest nou curtmetratge.  Es dirà “Esperando mi tren”.

Estació de Santa Susanna

Anuncis

, , , , , , , , , ,

  1. Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: